Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Welkom!

Deze webpagina’s dienen als een archief/kopie van de website die original te vinden was op http://www.win.tue.nl/~pvantilb.

Deze pagina bevat een korte samenvatting van de site, die verder geheel in het Engels is.

Ik ben een promovendus (AIO) geweest aan de Technische Universiteit Eindhoven. Voor mijn promotie werkte ik aan het MoCAP project (hieronder uitgelegd) bij de onderzoeksgroep Formele Methoden van de faculteit Wiskunde en Informatica op de universiteit. Ik heb mijn doctorale graad behaald na mijn verdediging van mijn proefschrift op 27 oktober 2011.

Voor meer informatie over mij, zie mijn persoonlijke website, journaal, of LinkedIn profiel.

MoCAP

De afkorting MoCAP staat voor “Models of Computation: Automata and Processes”. Het doel van het project is om de automaten theorie en de proces theorie te integreren. Deze poging zorgt ervoor dat de verschillen en overeenkomsten tussen de twee theoriën duidelijk worden. In het project gebruiken we analogiën om de integratie expliciet te maken. Een tweede doel is om proces theorie toe te voegen aan het Bachelor curriculum.

Het project beschouwt automaten en processen, taal en bisimulatie equivalentie, regulier expressies en procestermen en ook grammatica’s en recursieve specificaties.

Het project wordt uitgevoerd onder leiding van prof.dr. J.C.M. Baeten en dr. B. Luttik. Andere teamleden zijn: dr. C.A. Grabmayer, prof.dr. J. Karhumäki en prof.dr.ir. C.A. Middelburg.

Oude contact gegevens

Bezoek: Kamer HG 6.87 (Hoofdgebouw)
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven
Nederland (kaart)
Post: Technische Universiteit Eindhoven
Faculteit Wiskunde en Informatica
Sectie Model Driven Software Engineering (MDSE)
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Nederland
E-mail: p.j.a.v.tilburg@tue.nl
Tel.: +31 (0)40 247 5045
Fax: +31 (0)40 247 5361